Code that loves design
Over Innouveau

Over Innouveau

Innouveau is een webdevelopment-bureau gespecialiseerd in online applicaties. Met alle kennis in huis om een project volledig op te leveren. Van ontwerp, user experience en development tot testing, uitrol en doorontwikkeling.

We maken gebruiken van de modernste webtechnologie. We zijn loyaal aan onze klanten en halen onze deadlines. We hebben een oog voor detail en een hart voor design. We denken graag inhoudelijk mee en kunnen soms net dat beetje tegengas geven, waardoor een project juist op een hoger level komt.

Ons portfolio kenmerkt zich in enkele types projecten:

Beheersystemen

Voor grote ondernemingen die worstelen met hun bedrijfsprocessen of start-ups die met hun registratie in Excel de grenzen van het het mogelijke bereiken, verzorgen wij op maat gemaakte web-based beheersystemen. Met een duidelijke user-interfaces en een strak design, weten we gebruiksvriendelijke producten neer te zetten.

3d Product Configurators

Samen met een sterk team bestaande uit een 3d developer en een grafisch ontwerper creëeren we magische productbelevingen. Van speedboot tot dome en van barbecue tot brillen: we tonen het product online in 3d, configureerbaar naar wens en met één druk op de knop besteld.

Interactieve Infographics

Voor bedrijven verzorgen we complete dashboards om hun processen en statistieken inzichtelijk te maken. Daarnaast maken we ook interactieve infographics en scrolly-tellings.

Werkwijze

Innouveau houdt van uitdagingen, we beweren soms wel eens dat we alles kunnen maken. Maar ook de randvoorwaarden van een proces vinden we belangrijk:

We werken al sinds 2016 samen met Innouveau.

In nauwe samenwerking hebben we een intuitief planningssoftware geproduceerd, dat uniek is in zijn soort.

Bedrijven gebruiken het intensief in hun dagelijkse werkzaamheden en kunnen eigenlijk niet meer zonder.

Nico Hilderink
Manager, CRS-i GmbH, Duitsland

Contact

Neem contact op met één van de twee oprichters: Jeroen Breen of Arjen Duinhouwer.

Jeroen Breen
+31 (0) 6 4418 5517
Arjen Duinhouwer
+31 (6) 1414 80 01